Cancel search

Advancement issues

#1 vinyldizzign9365 2 weeks ago

Hello, I have an issue that I cant quite figure out.

When I print something the substrate does not advance. The rollers do not move. However, I have unloaded and reloaded the substrate. I have rebooted the printer. I have calibrated the OMAS. The substrate is Certified. I have even printed on it before. When loading the substrate, the printers rollers work during calibration But, when I send a job, I have used multiple, the rollers sit still and the printer just prints over itself. No errors appear. I have tried cloning and disabling the OMAS. That did not work either. Hp latex 335 print and cut

#2 HP Daniela Ciolompea 2 weeks ago

Hi @vinyldizzign9365,

Update the firmware to the latest version, and then try to move the media manually before printing past the curing zone and attach it to the TUR on front of the printer; retry the test with these conditions, and if the media still doesn't advance contact your support representative.

Was this helpful?Yes0 No0
How can we improve it?
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP.

Remember
To make recommendations or participate please Sign In and post a message.

Latest conversations HP Latex

Loading...

HP Latex Blog

Loading...

How likely are you to recommend HP Latex Knowledge Center to a colleague?
  • Not at all likely
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Extremely likely
Thanks for your collaboration
To provide additional details, click here.